Om os

Om Karrierehuset

Karrierehuset er en konsulentvirksomhed med fokus på Karriererådgivning – Jobsøgning – Fastholdelse – Coaching – Rekruttering – Stresscoaching – Outplacement.

Hos os forskelsbehandler vi alle!

Vi anerkender, at mennesker er forskellige og derfor har forskellige behov. Derfor skærer vi ALDRIG alle over én kam, men sørger for at tilrettelægge ethvert forløb med fokus på det enkelte individs behov – uanset om det er karriererådgivning, et outplacementforløb, et coachingforløb eller i forbindelse med fastholdelse på en arbejdsplads.

Enhver opgave hos Karrierehuset tilrettelægges og udføres af professionelle konsulenter, som er vant til at forholde sig til den enkelte og dennes behov. Vi arbejder ud fra et gennemtænkt og gennemarbejdet koncept, som hele tiden sikrer, at alle får en personlig individuel rådgivning på et højt fagligt niveau. Via vores store netværk har vi fokus på, hvad der sker i erhvervslivet og hvad virksomhederne efterspørger og kan derfor hele tiden videreudvikle os som virksomhed, som medarbejdere og som mennesker, men så sandelig også vores palet af tilbud til både kandidater, virksomheder og arbejdsledige.

Vores konsulenter er alle højt kvalificerede med en solid erfaring fra det private erhvervsliv og den offentlige sektor. Det er primært Lene Andersen, der er konsulent i Karrierehuset, men på grund af travlhed har vi flere konsulenter vi kan tilbyde, som hver i sær har deres speciale.

Hvis du vil læse mere om Lene, er der her link til hendes LinkedIn profil

Alle konsulenter har erfaring fra karriererådgivning, coaching og fastholdelse og solid erfaring fra rekrutteringsbranchen.

Hos Karrierehuset er nøgleordene:

Professionel, Faglig og Individuel Rådgivning til enhver tid!

Og vigtigst af alt – vi har altid hjertet med!